سن مبتلایان به کرونا دلتا کاهش پیدا نموده است
به گزارش شهر وبلاگ، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان گفت: زمان بستری در مبتلایان به کرونا دلتا افزایش و سن مبتلایان نسبت به کروناویروس اولیه کاهش پیدا نموده است.

دکتر محمد طاهری اظهار کرد: به صورت کلی در مجموع تا الان 140 هزار دُز واکسن به علاوه سه هزار دُز واکسن پاستور در استان تزریق شده است.
طاهری توضیح داد: باتوجه به مقدار واکسنی در استان، روزانه 4000 تا 5000 نفر در استان واکسینه می شوند و مسئله واکسن هراسی و عدم تمایل به واکسیناسیون در استان نداریم.
وی با بیان اینکه تا الان موردی از کرونای دلتا در استان گزارش نشده است، توضیح داد: راه ابتلا به کرونا دلتا حضور در اجتماعات است و مطالعات نشان می دهد زمان بستری در این نوع از کرونا افزایش و سن ابتلا کاهش پیدا نموده است.
طاهری ادامه داد: در حال حاضر ویروس کرونا به یک مشکل جهانی تبدیل شده و علائمی که در کرونا دلتا وجود دارد مانند سرماخوردگی است.
منبع: همگردی