طرز تهیه سوپ نودل چینی با مرغ و سبزیجات
به گزارش شهر وبلاگ، سوپ نودل نوعی سوپ چینی است که با استفاده از رشته های نودل، سویا سس، آب مرغ یا گوشت و سبزیجات تهیه میشود. با طرز تهیه سوپ نودل چینی آشنا شوید.
با ما همراه باشید و با تور چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
نودل نوعی غذایی اصیل آسیایی است که از برش خمیر فطیر (عمل آوری نشده) تهیه می گردد. شناخته شده ترین نوع نودل، به شکل نوارهای نازک و بلند و شبیه به اسپاگتی است، اما نودل به شکل های متنوع دیگری مانند موجی، لوله ای، رشته ای و صدفی نیز برش می خورد. به طور معمول نودل را در آب جوش همراه با کمی نمک و روغن می پزند اما سرخ کردن نودل در تابه نیز نوعی روش دیگر برای طبخ نودل چینی است. البته این روزها، با توجه به گرایش افراد در کشورهای مختلف به این غذای ساده، روش های پخت نودل بسیار متنوع تر شده و حتی انواع سوپ نودل و سالاد نودل نیز با استفاده از رشته های نودل چینی تهیه می گردد.
در ادامه قصد داریم طرز تهیه سوپ نودل چینی خوشمزه ای را به شما اموزش دهیم که با استفاده از رشته های نودل و سبزیجات تهیه می گردد.
مواد لازم برای تهیه سوپ نودل چینی
نودل | 1 بسته |
عصاره مرغ | 1 بسته |
پیازچه | 2 عدد |
سویا سس | 2 ق مرباخوری |
سیر | 2 حبه |
زنجبیل | 1/8 ق چای خوری |
فلفل دلمه قرمز یا نارنجی | 1 عدد |
سینه مرغ | 100گرم |
کلم برگ چینی | 1 پیمانه |
نمک، فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ نودل چینی
- برای تهیه سوپ نودل ابتدا حدود 2 پیمانه آب به همراه آب مرغ ریخته و صبر کنید تا به جوش بیاید.
- پیازچه ها را خرد نموده و به آب مرغ اضافه کنید
- در صورتی که از زنجبیل تازه استفاده می کنید، زنجبیل و سیر را رنده نموده و به قابلمه اضافه کنید.
- حالا سویا سس را نیز اضافه نموده و حرارت را کم کنید و صبر کنید تا به جوش بیاید.
- در این مرحله، کلم برگ چینی (باک چوی) و فلفل دلمه را به صورت نواری خرد نموده و داهل قابلمه بریزید.
- کمی که جوشیدند، نودل را اضافه نموده و صبر کنید تا به جوش بیفتد.
- در این مرحله حرارت را بسیار کم نموده و مرغ پخته شده را به صورت نگینی یا ریش ریش خرد نموده و به سوپ نودل اضافه کنید.
سوپ نودل شما آماده است. بهتر است این سوپ را بلافاصله بعد از پخت، داغِ داغ سرو کنید.
چند نکته درباره تهیه سوپ نودل
- برای تهیه سوپ نودل می توانید به جای مرغ از گوشت گوساله و به جای عصاره و آب مرغ از بهره ببرید. این به سلیقه شما بستگی دارد.
- این نکته را نباید فراموش کنید که سویا سس شور است، پس موقع اضافه کردن نمک بیشتر دقت کنید.
سوپ نودل انواع مختلفی دارد و شما می توانید با کم و زیادکردن مواد اولیه، طعم این سوپ را طبق سلیقه خود تغییر دهید. امیدواریم از این دستور پخت بهره ببرید و در این شب های سرد پاییزی، یک سوپ نودل خوشمزه و متفاوت تهیه نموده و از خوردن آن لذت ببرید.
گردآوری: گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.com