طرز تهیه خورش میگو جنوبی تند و خوشمزه
به گزارش شهر وبلاگ، خورش میگو را به صورت خورش میگو کاری یا همان خورش میگو هندی و خورش قلیه میگو که همان خورش میگو با سبزی هم درست می کنند. اما در لیست انواع خورشت اصیل ایرانی خورش میگو با رب گوجه به سبک جنوبی یا همان بندرعباسی با طعم تند و تیز حسابی مشهور و دلچسب است. یک خورش فوری و ساده و سریع که در روز هایی که سوال شام چی بپزم و ناهار بپزم ذهن تان را مشغول کرده حسابی کارتان را راه می اندازد. طرز تهیه خورش میگو با رب گوجه به سبک جنوبی و بندرعباسی را درادامه بخوانید.
مواد لازم برای 4 نفر
میگو پاک شده و رگ زده: 400 گرم
پیاز بزرگ: 2 عدد
سیر: 4 حبه
نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی، فلفل پاپریکا، ادویه گراماسالا: به مقدار دلخواه
سرکه سفید: 4 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: 6 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
عصاره گوشت: 1 عدد
طرز تهیه
برای درست کردن خورش میگو با رب گوجه به سبک بندرعباسی از شب قبل باید میگو ها را مزه دار کنید. مزه دار کردن میگو برای از بین بردن بوی نامطبوع میگو بسیار مهم است. مواد مرینیت کردن میگو ها عبارتند از: روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، 1 قاشق مرباخوری ادویه گراماسالا و 4 قاشق غذاخوری سرکه سفید. این مواد حسابی بوی زهم میگو را می گیرند و یک ترفند عالی برای دریافت بوی زهم میگو در تهیه انواع غذا با میگو هستند. مقاله طرز تهیه و ترکیب ادویه گراماسالا را بخوانید.
برای پخت خورش دو عدد پیاز را نگینی و ریز خرد کنید. پیاز ها را کمی تفت دهید تا طلایی و سبک شوند. سپس سیر های له شده را اضافه کنید و سرخ کنید تا بوی سیر بلند شود. سپس مقداری زردچوبه و فلفل قرمز تند (مقداری بستگی به ذائقه شما دارد) به این ترکیب اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی ادویه گرفته شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ باز کند و طعم خامی آن گرفته شود.
حالا گوجه فرنگی های پوره شده را اضافه کنید و صبر کنید تا آب گوجه فرنگی ها کشیده شود. در این مرحله میگو های مزه دار شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. میگو اگر زیاد تفت بخورد سفت و لاستیکی می شود پس 1 دقیقه تفت دادن کافی است.
طرز تهیه خورش میگو جنوبی تند و خوشمزه
در این مرحله 2 لیوان آب جوش و یک عدد عصاره گوشت به خورش اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز صبر کنید تا خورش خوب جا بیفتد و غلیظ شود. خورش میگو با رب گوجه به سبک جنوبی و بندرعباسی یکی از انواع غذای خوشمزه با میگو است که در کنار میگو پفکی سوخاری، خورش قلیه میگو، خورش میگو کاری و حتی پلو میگو بوشهری یا شیرازی، هواری میگو که یکی از انواع غذای خوشمزه با میگو است و دو پیازه میگو در سرلیست غذا های محبوب جنوبی قرار می گیرد.
اصولا میگو به خاطر بافت نرم و لطیفی که دارد یک غذای فوری و سریع برای وعده شام و ناهار محسوب می شود. خورش ساده و سریع و فوری میگو را با برنج زعفرانی و انواع ترشی انبه یا لیته جنوبی سرو و میل کنید.
منبع: گردشبان