شست وشوی میوه و سبزی در روز های کرونایی

به گزارش شهر وبلاگ، در مرحله دوم، برای انگل زدایی میوه و سبزیجات، در هر لیتر آب سه تا پنج قطره مایع ظرفشویی محلول گردد و سبزیجات در این محلول به مدت پنج دقیقه قرار بگیرند.

شست وشوی میوه و سبزی در روز های کرونایی

رئیس مرکز بهداشت خوزستان با تاکید بر لزوم چهار مرحله شست وشوی میوه و سبزیجات در شرایط شیوع کرونا، گفت: در شرایط فعلی، پاکسازی و شست وشو، انگل زدایی، گندزدایی و شست وشوی مجدد سبزیجات باید انجام گردد.

دکتر مهدی حسینی زاده با اشاره به اینکه در زمانی که کرونا شیوع دارد، برای حفظ سلامت تغذیه خانگی باید شست وشوی میوه و سبزیجات در چهار مرحله انجام گردد، اظهار کرد: در مرحله نخست، در صورت مصرف به صورت خام باید سبزیجات قبل از مصرف، پاکسازی و شست وشو شوند.

در مرحله دوم، برای انگل زدایی میوه و سبزیجات، در هر لیتر آب سه تا پنج قطره مایع ظرفشویی محلول گردد و سبزیجات در این محلول به مدت پنج دقیقه قرار بگیرند.

وی اعلام کرد: در مرحله بعد، سبزیجات و میوه باید با محلول های دارای مجوز از وزارت بهداشت یا با استفاده از دو قاشق مرباخوری آب ژاول 5 درصد (دو قاشق مرباخوری یا چهار قاشق چای خوری مایع سفیدکننده) در پنج لیتر آب به مدت پنج دقیقه گندزدایی شوند. پس از آن نیز باید مجددا میوه و سبزیجات با آب شست وشو شوند.

حسینی زاده ادامه داد: شست وشوی مجدد و گندزدایی میوه و سبزیجات با آب در مورد سبزی و صیفی جاتی که قرار است بعد از طبخ مصرف شوند، نیازی نیست.

وی گفت: میوه را نیز می توان پس از پاکسازی، به مدت 10 دقیقه در آب نمک و سرکه غوطه ور کرد. میوه ها عموما نیازی به انگل زدایی و گندزدایی ندارند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اعلام کرد: در زمان خرید میوه و سبزیجات باید علاوه بر استفاده از دستکش و وسایل حفاظت فردی، از گذاشتن موقت کیسه حاوی میوه روی کف زمین خودداری گردد و در صورت تماس کیسه حاوی میوه و سبزی با سطوح، باید پس از ورود به منزل کیسه نگهداری میوه و سبزی تعویض گردد.

وی ادامه داد: برای پیشگیری از تماس کیسه حاوی میوه با سطوح درون خانه، توصیه می گردد کیسه قبل از ورود در حیاط یا تراس منزل تعویض گردد.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان در مورد تاثیر استفاده از جوش شیرین برای شست وشوی میوه و سبزیجات، گفت: استفاده از جوش شیرین در دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت نیامده است و مطمئن ترین راه، همان به کارگیری چهار مرحله سالم سازی میوه و سبزیجات است.

منبع: فرادید
انتشار: 26 خرداد 1399 بروزرسانی: 26 خرداد 1399 گردآورنده: shahreweblog.ir شناسه مطلب: 214

به "شست وشوی میوه و سبزی در روز های کرونایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شست وشوی میوه و سبزی در روز های کرونایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید