این خورش خوشمزه را عاشق ها درست نمایند
به گزارش شهر وبلاگ، شش انداز خورش ترش و شیرینی است که زنجانی ها برای شب نشینی درست می نمایند.
خبرنگاران، همنشینی دو ماده شیرین مثل کشمش و خرما و دو ماده ترش مثل سرکه و زرشک طعم بی نظیری ایجاد می نماید که به امتحان آن می ارزد. شش انداز یک غذای سنتی و اصیل ایرانی است و به قدری خوشمزه است که می توانید در بیشتر ایام سال این غذای خوشمزه و مقوی را تهیه کنید.
مواد لازم
2 عدد پیاز بزرگ
یک عدد پیاز کوچک
100 گرم زرشک
100 گرم گردو
100 گرم کشمش پلویی
100 گرم خرما(هسته گرفته)
3 عدد تخم مرغ
100 گرم گوشت چرخ نموده
یک ق غ سرکه
4 /1 پیمانه آب
نمک و فلفل و زرد چوبه به اندازه لازم
روغن مایع به اندازه لازم
1. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. گردو، کشمش، خرمای هسته گرفته و زرشک را به آن اضافه کنید و تمام مواد را تفت دهید. در آخر کمی آب اضافه نموده و به هم بزنید و حرارت دهید تا آب آن تمام گردد.
2. پیاز کوچک را رنده نموده و به گوشت اضافه کنید. نمک و کمی زرد چوبه را هم به آن اضافه نموده و کاملا ورز دهید و با کف دست به شکل کره های کوچک گرد کنید. قلقلی ها را در اندازهی روغن تفت دهید و به مواد بالا اضافه کنید.
3. در آخر تخم مرغ ها را درون مواد شکسته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تخم مرغ ها خودش را بگیرد. خورش شما با یک دیس برنج زعفرانی کامل می گردد.
فوت وفن
سرکه برای تنظیم اندازه شیرینی خورش است. اگر شیرینی اش زیاد بودسرکه به آن اضافه کنید در غیر این صورت نیازی نیست.
منبع: همشهری آنلاین