این بخش از میوه و سبزی ها را دور نریزید!
به گزارش شهر وبلاگ، احتمالاً هر هفته هزینه ای را برای خرید میوه و سبزی تازه صرف می کنید؛ اما بخش هایی از این مواد غذایی را دور می ریزید که نمی دانید سرشار از مواد مغذی هستند.
این بخش ها که عمدتاً قبل از پخته شدن یا مصرف جدا شده و دور ریخته می شوند، سرشار از ویتامین ها و آمینواسیدهایی هستند که برای سلامت قلب مفید هستند. در ادامه با این بخش ها آشنا می شوید.
1. دانه های طالبی یا گرمک
این دانه ها معمولاً دور ریخته می شوند؛ اما سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین ای و منیزیم هستند.
نحوه مصرف: این دانه ها را با روغن زیتون روی گاز تفت بدهید تا یک میان وعده سالم به دست آورید.
2. پوست پیاز
پوست پیاز سرشار از کورستین است؛ ترکیبی که به کاهش فشارخون یاری نموده و از سلامت سیستم ایمنی بدن پشتیبانی می کند.
نحوه مصرف: پوست پیاز را به سوپ اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد. سپس قبل از سرو سوپ، آن ها را خارج کنید.
3. پوست هندوانه
پوست هندوانه سرشار از آمینواسیدی به نام سیترولین است که به بهبود جریان خون یاری می کند.
نحوه مصرف: پوست هندوانه را به همراه همان بخش قرمزی که می خورید، توت فرنگی و کمی آب پرتقال داخل یک مخلوط کن بریزید و یک اسموتی خوشمزه تهیه نمایید.
4. برگ های کلم بروکلی
برگ های سبزرنگ کلم بروکلی دارای ویتامین آ، ویتامین سی و کلسیم هستند.
نحوه مصرف: این برگ ها را جدا نموده و به همراه سایر بخش های بروکلی سرخ کنید. این روش، رژیم غذایی شما را سالم تر می کند.
5. نوک کرفس
نوک کرفس فوق العاده خوش طعم و سرشار از منیزیم، کلسیم و ویتامین سی است.
نحوه مصرف: این بخش از کرفس را به عنوان سبزی یا در سوپ مصرف کنید.
6. پوست پرتقال
حتماً با بوی خوش پوست پرتقال آشنا هستید؛ اما باید بدانید پوست پرتقال حاوی فیبر که دستگاه گوارشی را تسکین می دهد و ویتامین سی که سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد نیز است.
نحوه مصرف: با استفاده از رنده، از پوست پرتقال روی ماهی یا مرغ بهره ببرید.
7. ساقه چغندر
رنگ قرمز و بنفش این ساقه نشان می دهد که سرشار از کاروتینوئید است و به عنوان یک آنتی اکسیدان که با بیماری ها مقابله می کند، عمل می کند. بعلاوه ساقه چغندر سرشار از ویتامین کا است که یک ماده مغذی مهم برای تقویت استخوان ها محسوب می گردد.
نحوه مصرف: این ساقه ها را به همراه قارچ و پیاز سرخ نموده و در کنار غذای اصلی میل نمایید.
منبع: فوت و فن