متن و حواشی قطع درختان دانشگاه علوم پزشکی مازندران
به گزارش شهر وبلاگ، خبرنگاران/مازندران چندی است که در فضای مجازی قطع تمامی درختان مجتمع 100 هکتاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران حاشیه ساز شده است، موضوعی که با واکنش معاون فرهنگی این دانشگاه همراه شد و انجام آن را یک کار کارشناسی دانست.

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات اقامت تحصیلی کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی کانادا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی کانادا، بهترین مسیر را به سوی مدارو، کالج ها و دانشگاه های کانادا انتخاب کنید.
بر این اساس و به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران،محمدرضا حق شناس، معاون دانشجوئی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و مسئول مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) این دانشگاه در تشریح اقدامات دانشگاه در راستای فضای سبز این مجموعه آموزشی، گفت: در یک سال اخیر 2500 اصله نهال چنار و هزار و 500 اصله نهال از درختان بلوط و انواع درختان جنگلی کاشته شده است که در سال های اینده شاهد رشد این درختان و افزایش بیشتر فضای سبز در مجموعه پیامبر اعظم(ص) خواهیم بود.
وی با بیان اینکه بیش از 6 هکتار از اراضی پشت خوابگاه مجمتع به کاشت مرکبات اختصاص پیدا کرد که محصولات آن نیز به بار نشسته است، اضافه نمود: یکی از اهداف ما ، اجرای برنامه هایی در راستای سر سبز شدن این مجموعه با درختان مناسب اقلیم منطقه ای است که این مسئله زمان بر می باشد.
مسئول مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه برای اصلاحات و نگهداری از فضای سبز مجتمع باید یکسری استراتژی هایی داشته باشیم، علت اصلی قطع اخیر درختان صنوبر را آفت زدگی و بیمار شدن این درختان مطرح کرد و اضافه نمود: البته قطع این درختان گلایه هایی را توسط هیات علمی در پی داشته است که از اظهار نظر دلسوزانه این عزیزان برای حفظ طبیعت و شرایطی که دوست داشتند تشکر و قدردانی می کنم و از این عزیزان می خواهم تا در جهت توسعه فضای سبز و برنامه ریزی های لازم در این زمینه یاری نمایند.
حق شناس با بیان اینکه کارشناسان بر قطع درختان صنوبر و یاری به رشد درختان دیگر و جایگزین کردن بعضی از درختان در مجتمع تاکید کردند، ادامه داد: باتوجه به آفت درختان صنوبر که بر اساس نظرات کارشناسی اعلام شد مجبور به برنامه ریزی برای اصلاح این درختان شدیم ، همچنین در محوطه مجتمع بعضی از انواع درختان مثل چنار وجود داشتند که رشد تعدادی از درختان صنوبر مانع رشد آنها می شد و ما باید طوری برنامه ریزی می کردیم که درختان چنار و دیگر درختان را حفظ کنیم.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از انجام مناقصه برای مشارکت شرکت ها و کارشناسان در زمینه توسعه فضای سبز مجتمع اطلاع داد و اضافه نمود: در اصلاح درختان و فضای سبز شاید این شائبه بوجود بیاید که قطع درختان به طبیعت آسیب وارد می گردد برای پایداری فضای سبز و سلامت و رشد بهتر درختان دیگر باید این اصلاحات انجام می شد.
وی با بیان اینکه در آنالیز ها متوجه شدیم در اجرای برنامه اصلاح فضای سبز، پیمانکار به اشتباه دو درخت پالم این مجتمع را نیز قطع کرد، گفت: پیمانکار نباید درختانی غیر از درختان صنوبر مورد نظر در برنامه را قطع می کرد و حتما باید خسارت آن را پرداخت کند و در مورد عدم تکرار این مورد نیز تذکر لازم داده شده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا