طرز تهیه چیزکیک نیویورکی با پنیر خامه ای
به گزارش شهر وبلاگ، در گزارش زیر طرز تهیه چیزکیک نیویورکی با پنیر خامه ای را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش،چیزکیک نیویورکی با پنیر خامه ای ویلی انواع مختلف یخچالی و فری را دارد. این چیزکیک خوشمزه با اینکه بافت سبک و نرمی دارد، اما بسیار سنگین است و سریع شما را سیر می نماید. د ر این مطلب با طرز تهیه این کیک به صورت فری آشنا خواهیم شد.
بیسکویت ساقه طلایی 200 گرم
کره 150 گرم
آب پرتقال یک قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای 500 گرم
خامه قنادی خرید آنلاین 130 گرم
شکر 150 گرم
تخم مرغ کامل دو عدد
زرده تخم مرغ یک عدد
آب لیمو تازه یک قاشق غذاخوری
وانیل به اندازه لازم
توت فرنگی 200 گرم
پودر شکر دو قاشق غذاخوری
انواع توت و بلوبری (شاه توت. تمشک…) 100 گرم
بیسکوییت ها را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که کاملا خرد و یک دست گردد دستگاه را روشن نگه دارید. کره را ذوب و به بیسکوییت ها اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت بیسکوییتی نرمی به دست آید. سپس آب پرتقال را به مواد اضافه کنید.
مواد را داخل قالب کمربندی بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید و آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
تخم مرغ، شکر، وانیل و آبلیمو را داخل یک کاسه بریزید و آن ها را با هم مخلوط نمایید. پنیر خامه ای ویلی و خامه را اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید.
مخلوط به دست آمده را روی مخلوط بیسکوییتی آماده شده بریزید و آن را به مدت یک ساعت در دمای 160 درجه سانتیگراد داخل قرار دهید.
برای تهیه سس، توت فرنگی ها را خرد کنید و با شکر مخلوط کنید سپس ترکیب به دست آمده را روی حرارت میانه گاز قرار دهید تا بجوشد بعد از جوشیدن، حرارت را کم کنید و به مدت 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا توت فرنگی ها نرم شوند.
سس را از روی حرارت بردارید توت فرنگی ها را با قاشق له کنید تا ترکیب غلیظی به دست آید. پس از پختن کیک آن را 5 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک گردد و سپس از سس و میوه های برای تزیین روی کیک بهره ببرید.
منبع:کاله
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان