طرز تهیه پفک هندی با روغن در خانه به ساده ترین روش

به گزارش شهر وبلاگ، پفک هندی یکی از محبوب ترین تنقلات میان بچه ها و بزرگسالان است؛ خوراکی با طعم دلنشین که حس نوستالژی و لذت را به همراه دارد. حالا تصور کنید بتوانید همین اسنک را با طعم فوق العاده، بافت سبک و ترد در خانه و با دستان خود آماده کنید، بدون هیچ افزودنی یا نگهدارنده مصنوعی. در ادامه با طرز تهیه پفک هندی با روغن به روشی ساده دقیق و کاملا کاربردی آشنا می شوید. با رعایت نکات حرفه ای این دستور هر دانه پفک هندی، همان حس سبک و دلپذیر پفک های محبوب فروشگاهی را برایتان تداعی می نماید، با این تفاوت که کاملا تازه و خانگی است.

طرز تهیه پفک هندی با روغن در خانه به ساده ترین روش

مواد لازم برای تهیه پفک هندی با روغن

  • پفک هندی به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه پفک هندی با روغن

مرحله اول: داغ کردن روغن

ابتدا یک تابه یا قابلمه عمیق انتخاب نموده و روغن را در آن بریزید؛ مقدار روغن باید به مقدار ای باشد که حداقل دو سوم ارتفاع پفک ها را پوشش دهد.

ظرف را روی حرارت قرار دهید تا روغن به دمای مناسب برسد و کاملا داغ گردد. برای اطمینان از خوب داغ شدن روغن می توانید یک عدد پفک هندی را در روغن بیندازید؛ اگر بلافاصله آغاز به حباب زدن و شناور شدن کرد، یعنی روغن به دمای ایده آل حدود 180 تا 190 درجه سانتی گراد رسیده است.

نکته: داغ بودن روغن نقش کلیدی در ایجاد پف و تردی کامل پفک ها دارد و از جذب بیش از حد روغن جلوگیری می نماید.

مرحله دوم: سرخ کردن پفک هندی

در مرحله بعد از طرز تهیه پفک هندی با روغن، زمان سرخ کردن رسیده است. مقداری از پفک ها را به آرامی و به صورت دسته ای داخل روغن داغ بریزید. با استفاده از کفگیر، دانه های پفک را کمی جابجا کنید تا حرارت یکنواخت پخش گردد و همه آن ها یکدست پف نموده و سرخ شوند.

در کمتر از یک دقیقه، پفک هندی ها پف نموده و رنگ آن ها تیره می گردد. حالا باید سریعا پفک ها را با کفگیر از روغن خارج نموده و روی دستمال کاغذی یا پد دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.

نکته: دقت و سرعت عمل در این مرحله، راز رسیدن به پفک های ترد و خوشمزه است، بدون اینکه بسوزند یا سفت باقی بمانند.

نکات تکمیلی برای تهیه پفک هندی با روغن ترد

برای رسیدن به برترین نتیجه در سرخ کردن پفک هندی، رعایت چند نکته کلیدی اهمیت زیادی دارد. این نکات نه تنها باعث می شوند پفک ها ترد باقی بمانند، بلکه از سوختگی، جذب بیش از حد روغن و نرم شدن آن ها جلوگیری می نمایند. توجه به این جزئیات حرفه ای، تجربه شما را در تهیه این میان وعده خانگی به سطح بالاتری می برد و پفک ها را دقیقا مانند نمونه های آماده فروشگاهی خواهد نمود.

داغ بودن کامل روغن

روغن باید کاملا داغ باشد. روغن سرد باعث جذب بیش از حد روغن و نرم شدن پفک ها می گردد، در حالی که روغن داغ سریعا پف و تردی مورد نظر را ایجاد می نماید. برای آنالیز دما می توانید یک پفک هندی کوچک را داخل روغن بیندازید؛ اگر فورا آغاز به حباب زدن و شناور شدن کرد، روغن آماده است.

سرخ کردن دسته ای پفک هندی

اصلا نباید همه پفک ها را یکباره داخل روغن بریزید. افزودن دسته ای به مقدار کم پفک ها باعث حفظ دمای روغن و پف کردن یکنواخت آن ها می گردد. این کار بعلاوه از چسبیدن پفک ها به هم و سرخ شدن نامتوازن جلوگیری می نماید.

کنترل زمان سرخ کردن

سرخ کردن پفک هندی در روغن نباید طولانی گردد؛ معمولا کمتر از یک دقیقه کافی است. در این زمان کوتاه، پفک ها پف نموده و رنگ آن ها تیره می گردد. دیر بیرون آوردن پفک هندی از روغن باعث سوختگی و تلخی می گردد؛ زود برداشتن از روغن هم باعث نرم و غیرترد شدن پفک ها خواهد شد.

روغن اضافی را جذب کنید

بعد از سرخ کردن، حتما پفک هندی را روی دستمال کاغذی یا پد جذب روغن قرار دهید. این کار باعث می گردد پفک ها سبک و ترد باقی بمانند و از چرب شدن بیش از حد آن ها جلوگیری می نماید.

سوالات متداول درباره طرز تهیه پفک هندی با روغن

هنگام تهیه پفک هندی با روغن در خانه، ممکن است بعضی نکات و ابهامات برای شما پیش بیاید. در این بخش، رایج ترین سوالات و پاسخ های کاربردی برای آن ها ارائه شده است.

1. آیا می توان پفک هندی را بدون روغن آماده کرد؟

بله، پفک هندی را می توان بدون روغن در فر، ایرفرایر، مایکروویو یا تابه تفلون ترد کرد.

2. چه نوع روغنی برای سرخ کردن پفک هندی مناسب است؟

روغن گیاهی یا روغن مایع با نقطه دود بالا، مانند روغن کانولا، آفتابگردان یا ذرت، برترین گزینه هستند. این روغن ها حرارت بالا را تحمل نموده و طعم خنثی دارند.

3. چگونه مطمئن شوم پفک هندی ها یکدست سرخ می شوند؟

پفک ها را به صورت دسته ای داخل روغن داغ بریزید و با کفگیر کمی هم بزنید تا حرارت یکنواخت پخش گردد. از افزودن همه پفک ها یکباره خودداری کنید.

4. بعد از سرخ کردن پفک هندی با روغن چه کار کنم تا پفک ها ترد باقی بمانند؟

پفک ها را بلافاصله روی دستمال کاغذی یا پد جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی گرفته گردد و تردی آن ها حفظ گردد.

5. آیا می توان به پفک هندی ادویه یا نمک افزود؟

بله اما بهتر است بعد از خنک شدن پفک ها این کار را انجام دهید تا ادویه بهتر به سطح آن ها بچسبد و طعم یکنواختی ایجاد گردد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 22 آذر 1404 بروزرسانی: 22 آذر 1404 گردآورنده: shahreweblog.ir شناسه مطلب: 2321

به "طرز تهیه پفک هندی با روغن در خانه به ساده ترین روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پفک هندی با روغن در خانه به ساده ترین روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید