طرز تهیه ترشی شلغم

به گزارش شهر وبلاگ، معمولاً برای تهیه این ترشی علاوه بر شلغم از چند تکه لبو هم استفاده میشه. تا ترشی خوش رنگ بشه. بعد از یک هفته موندن کم کم شلغم هم رنگ ترشی رو میگیره. در واقع وقتی ترشی آماده شد دیگه شلغم و لبو تفاوت زیادی با هم ندارن.

طرز تهیه ترشی شلغم

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ، یکی از ترشی هایی که میتونید به ویژه در فصل زمستون استفاده کنید ترشی شلغم هست. ترکیب لبو و شلغم توی این ترشی رنگ و طعم بسیار جالبی ایجاد میکنه که باید حتماً امتحانش کنید.

مواد لازم ترشی شلغم

شلغم1 کیلو
لبوی کوچک1 عدد
سیر ورقه شده3 حبه
سرکه سفید1 فنجان
آب3 فنجان
نمک2 قاشق چایخوری
برگ بو1 عدد

طرز تهیه ترشی شلغم

  1. برای تهیه ترشی ابتدا آب، نمک و برگ بو را در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. هم بزنید تا نمک کاملا حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس سرکه را به آب اضافه کنید.
  2. شلغم ها و لبو را پوست بکنید و خلالی خرد کنید.

  3. یک شیشه تمیز و بزرگ آماده کنید و شلغم ها، لبو و سیر خرد شده را داخل آن بریزید.

  4. سپس ترکیب آب و سرکه و برگ بو را روی شلغم ها بریزید تا روی آن ها را بپوشاند. در شیشه را محکم ببندید و به مدت یک هفته در دمای اتاق، در جایی نسبتا خنک، قرار دهید تا ترشی آماده شود.

  5. بعد از این مدت رنگ لبو باعث قرمز شدن شلغم می شود و ترشی شلغم خوش طعم و خوشرنگی خواهید داشت.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 15 مرداد 1404 بروزرسانی: 15 مرداد 1404 گردآورنده: shahreweblog.ir شناسه مطلب: 2307

به "طرز تهیه ترشی شلغم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی شلغم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید