دستور پخت دلمه برگ مو به روش آذری
به گزارش شهر وبلاگ، این هم دستور پخت دلمه برگ مو به سبک مردم جمهوری آذربایجان است که المین شریف اف، سرآشپز رستوران قشنو در باکو در اختیار خبرنگار خبرنگاران قرار داده است. همان طور که می بینید، مواد لازم و مهم تر از آن اندازه آنها برای طبخ این غذا با دلمه برگ مو ایرانی تفاوت دارد.
مواد لازم
گوشت گوسفند: 400 گرم
برگ مو: 300 گرم
برنج ریزدانه: 70 گرم
برگ گشنیز: 30 گرم
برگ نعنا: 30 گرم
پیاز: 150 گرم
آب: یک و نیم فنجان
نمک و فلفل
طریقه پخت
گوشت بره و پیاز را چرخ می کنیم. برنج را با نمک، فلفل و سبزیجات مخلوط کرده و به گوشت و پیاز می افزاییم و سپس با دست هم می زنیم.
این مخلوط را در برگ مو تازه پیچیده و یکی یکی کف قابلمه می چینیم. اب را به آن اضلفه کرده و به مدت دست کم یک ساعت روی شعله کم می گذاریم تا آماده شود.
منبع: یورونیوز
انتشار: 11 مرداد 1400
بروزرسانی: 11 مرداد 1400
گردآورنده: shahreweblog.ir
شناسه مطلب: 1573
به "دستور پخت دلمه برگ مو به روش آذری" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت دلمه برگ مو به روش آذری"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید