خبرنگاران بلومبرگ: میزان تست های کرونا در آمریکا برای بازگشایی اقتصاد کافی نیست

به گزارش شهر وبلاگ، تهران- خبرنگاران- تارنمای بلومبرگ به نقل از کارشناسان گزارش داد که میزان تست های انجام شده در آمریکا برای تشخیص مبتلایان به کرونا برای بازگشایی اقتصاد این کشور کافی نیست.

خبرنگاران بلومبرگ: میزان تست های کرونا در آمریکا برای بازگشایی اقتصاد کافی نیست

بلومبرگ در این گزارش که یکشنبه شب منتشر شد، نوشت: تردیدی نیست که آزمایش تشخیص کرونا کلید بازگشایی فعالیت های اقتصادی و مدارس کرونازده کشور است، اما در این مورد که چه تعداد تست برای این کار کافی است، اختلافی جدی وجود دارد.

با این حال، بسیاری از کارشناسان سلامت نگران هستند که سطح کنونی انجام آزمایش های کرونا در آمریکا ممکن است به قیمت جان مردم تمام شده و تلاش ها برای بازگشایی اقتصادی را بی اثر کند.

به نوشته بلومبرگ، دولت دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا می گوید که در حال حاضر روزانه 120 هزار تست در این کشور انجام می گردد که بیشتر آن ها در آزمایشگاه های خصوصی و برخی نیز در آزمایش گاه های دولتی است.

ترامپ براین باور است که این مقدار تست تشخیص کرونا برای بازگشایی گام به گام اقتصادی آمریکا کافی است، اما کارشناسان تاکید دارند که این تعداد کم است و گستره شیوع کرونا را مبهم نگه داشته و ایالت هایی را که فعالیت های خود را از سر می گیرند در معرض موج جدیدی از شیوع کووید19 قرار می دهد.

هاوار فورمن مدیر برنامه مدیریت سلامت در مدرسه سلامت ییل می گوید که ایالات متحده برای اینکه از مهار شیوع کرونا اطمینان حاصل کند، باید روزانه یک میلیون تست انجام دهد.

آشیش ژا مدیر موسسه سلامت جهانی هاروارد نیز با تاکید براینکه مساله اصلی این است که آیا می توان فعالیت اقتصادی را حفظ کرد، گفت که آمریکا تا اول ماه مه باید توانایی انجام روزانه دست کم 500 هزار تست را داشته باشد.

مردم منتظر در صف تست کرونا در ایالت نیوجرسی

بلومبرگ در ادامه گزارش نوشت: در همین حال، آزمایشگاه ها در آمریکا از کمبود تجهیزات آزمایشگاهی برای کرونا، از جمله سوآب برای دریافت نمونه و مواد شیمیایی و نیروهای لازم برای انجام آزمایش، رنج می برند و مشخص نیست که این کمبودها چه زمانی رفع گردد.

دیوید اسکورتون مدیر عامل انجمن کالج های پزشکی آمریکا دوشنبه گذشته در نامه ای به دبورا بیرکس ایمنی شناس وزارت خارجه آمریکا و مشاور ارشد پزشکی ترامپ در ستاد مقابله با کرونا نوشت که این کمبودها باعث شده که آزمایشگاه ها در شرایطی قرار بگیرند که نتواند از همه ظرفیت دستگاه ها، پلاتفرم ها و کیت های تشخیص استفاده کامل ببرند.

به گزارش خبرنگاران، همه گیری ویروس کرونا که ترامپ در ابتدا باوری به آن نداشت، اکنون دولت او را در مخمصه بازگشایی فعالیت های اقتصادی ویا ادامه فرایند قرنطینه و بسته ماندن مراکز کوچک و بزرگ کسب وکار در این کشور گرفتار قرار داده است.

درحالی که آمریکایی های فاقد شغل و بی پول در تلاش برای یافتن وعده غذای رایگان هستند، ترامپ با بهره جستن از اعتراض های مردم آمریکا برای برداشته شدن قرنطینه و بازگشت به سرکار، با فرمانداران ایالت هایی که مخالف این موضوع هستند به جنگ نیابتی پرداخته و تلاش دارد تا از شرایط پریشان برای افزایش محبوبیت خود در انتخابات آبان ماه سود بجوید.

ترامپ در این جنگ نیابتی با توجه به شرایط ملتهب اجتماعی بوجود آمده تلاش می کند فرمانداران ایالت های آمریکا را تحت فشار بازگشایی فعالیت های اقتصادی قرار دهد؛ اما بسیاری از فرمانداران که با موج جدید اعتراض های حمایت و هدایت شده از سوی ترامپ برای رفع قرنطینه روبرو اند، می گویند مطابق قانون اساسی، خود را مسئول حفظ سلامت و ایمنی شهفرایندان می دانند و قصد ندارند در لغو قرنطینه تعجیل کنند زیرا از بازگشت موج دیگر شیوع کووید19 بسیار نگرانند.

بسیاری از کارشناسان، شرایط موجود به بار آمده ناشی از همه گیری ویروس کرونا را متوجه سوء مدیریت ترامپ می دانند که به هشدارهایی که به وی در ماه های ژانویه و فوریه (دی و بهمن) داده شده بود، اهمیتی نداده است.

اکنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به بیش از 2 میلیون و 370 هزار نفر رسیده که از این تعداد نیز بیش از 163 هزار نفر جان باخته اند.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا نیز در حال حاضر از 742 هزار نفر فراتر رفته که از این تعداد بیش از 39 هزار نفر جان باخته اند؛ میزان مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا حدود یک سوم مبتلایان در جهان است.

منبع: ایرنا
انتشار: 4 تیر 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: shahreweblog.ir شناسه مطلب: 244

به "خبرنگاران بلومبرگ: میزان تست های کرونا در آمریکا برای بازگشایی اقتصاد کافی نیست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران بلومبرگ: میزان تست های کرونا در آمریکا برای بازگشایی اقتصاد کافی نیست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید