نماینده تنکابن: اگر فضا را باز کنیم، بیماری تشدید می گردد
به گزارش شهر وبلاگ، نماینده مردم تنکابن در مجلس با بیان اینکه اگر فضا را باز کنیم، بیماری تشدید می گردد به ضرورت همکاری مردم و مسئولان با ستاد مبارزه با کرونا تأکید کرد و گفت: نظر سازمان بهداشت جهانی مبنی بر عدم عجله کشورها در شکستن قرنطینه، بسیار مهم است.

شمس الله شریعت نژاد در گفت وگو با خبرنگاران در خصوص ضرورت جدی دریافت تصمیمات ستاد مبارزه با ویروس کرونا گفت: نظر سازمان بهداشت جهانی مبنی بر عدم عجله کشورها در شکستن قرنطینه، بسیار مهم است. ما باید تصمیمات این سازمان که مبتنی بر پیش گیری است جدی بگیریم چرا که کروناویروس هنوز درمان خاصی ندارد. مردم و مسئولان باید سیاست های این سازمان و ستاد مبارزه با این ویروس را جدی بگیرند.
نماینده مردم تنکابن اضافه نمود: اگر فضا را باز کنیم و تجمعات و ترددها همچون گذشته، صورت بگیرد، بیماری تشدید می گردد. ما بایم اهم و مهم کنیم. کسانی که روزمره پول درمی آورند متأسفانه مجبورند سر کار بروند. اما آحاد مردم تا جایی که می توانند باید شرایط قرنطینه را برای دولت ممکن نمایند. با توجه به حجم بالای بیماری، نمی توان از دولت انتظار تأمین مالی همه مردم را داشت.
منبع: خبرگزاری ایسنا