بهترین روش مهاجرت به استرالیا

به گزارش شهر وبلاگ، رپرتاژآگهی - استرالیا یکی از زیباترین و جذاب ترین مقاصد مهاجرتی در سال های اخیر لقب گرفته است و این مورد بدون شک دلایل بسیاری را دارد مانند هرآنچه که برای یک زندگی خوب و مناسب احتیاج باشد در استرالیا وجود دارد و همین موارد باعث شده است تا بسیار از مهاجران از سراسر جهان این کشور را انتخاب نمایند. براساس گفته های وکیل مهاجرت استرالیا در سلکت ویزا این موارد باعث شده است تا دولت استرالیا ویزاهای و جهتهای بسیاری را برای ورود قانونی مهاجران ایجاد کند. اما موضوع بحث ما این است که در میان این همه جهت متفاوت برای مهاجرت به استرالیا کدام یک بهتر است .

بهترین روش مهاجرت به استرالیا

راه های مهاجرت به استرالیا کدام است ؟

همان طور که گفتیم راستا های بسیاری وجود دارد و باید دید که شما شرایط کدام یک را دارید؟ اما اصلی ترین راستاهای مهاجرت به استرالیا شامل ویزای کاری، ویزای سرمایه گذاری ، ویزای تحصیلی ، ویزای ازدواج ، ویزای والدین و در سال های اخیر ویزای تلنت استرالیا می باشد. موارد ذکر شده راستاهای اصلی می باشد که هریک از آنها دارای چندین سابکلاس می باشد و دارای شرایط متفاوت با دیگر ویزاها می باشند و باید آنالیز گردد که کدام یک از ویزاهای برای شما مناسب می باشد. در بسیاری از موارد دیده شده است که یک فرد هم شرایط ویزای کار را دارد و هم شرایط ویزای سرمایه گذاری و یا بعضی شرایط ویزای والدین و سرمایه گذاری را دارند و موارد مشابه دیگر که در این حالت یک مشاور و فرد با تجربه می تواند به شما در انتخاب این راستا یاری نمایند .

ویزای کار استرالیا بهترین روش مهاجرت به استرالیا

ویزای کار استرالیا یکی از اصلی ترین راستاهای ورودی به استرالیا می باشد و باید بگوییم که هرساله بسیاری از مهاجران از این طریق وارد استرالیا می شوند. نکته ای که باید گفت این است که اخذ ویزای کاری استرالیابه این معنا نمی باشد که افراد با اخذ آن وارد استرالیا شده و در آنجا کاری را برایشان درنظر گرفته اند که دیدگاه اشتباهی می باشد و این ویزا صرفا براساس ویژگی ها و توانایی های افراد صادر می گردد و هر فرد براساس امتیازاتی که به وسیله سن ،مدرک تحصیلی ، سابقه کاری ،سطح زبان و دیگر موارد بدست می آورد می تواند شانس خود را برای گفتن این ویزا افزایش دهد که حداقل امتیاز هم 65 می باشد .

در هر کد شغلی براساس میزان تقاضا و شرایط خود دارای یک کف امتیاز می باشد یعنی اگر یک بنا و یا کابینت ساز بتواند با 65 و یا 70 امتیاز اقامت استرالیا را دریافت کند این امکان برای مهندسان مکانیک و یا عمران امکان پذیر نمی باشد چرا که این رشته ها متقاضیان زیادی دارد و کف امتیاز آن بالا رفته است. در این راستا شما ویزاهای زیادی را پیش روی خود دارید ولی اصلی ترین آنه ویزای 189، 190 و 491 می باشد و هریک از این ویزاها دارای مزایای و شرایط متفاوتی می باشد .

ویزای سرمایه گذاری استرالیا یک پل برای رسیدن به استرالیا

در همین ابتدا باید بگوییم قصد ندارم این بخش را به ویزاهای سرمایه گذاری متداول که در تمام کشورها وجود دارد و متقاضی باید مبالغ بالایی را به کشور انتقال دهد، بپردازیم. این بخش به ویزای کارآفرینی استرالیا اختصاص دارد که بسیاری آن را ویزای سرمایه گذاری استرالیا و یا بیزینسی می نامند اما در اصل ذات این ویزا با نام های آن متفاوت می باشد. در اصل بحث ما برروی ویزای 188 استرالیا می باشد که راستای بسیار راحت می باشد. ویزای 188 استرالیا براساس انتخاب افرادی که دارای کسب و کار پیروز در کشور خود می باشند شکل گرفته است، براساس قوانین حاکم بر این ویزا افرادی که دارای عوامل پیروزیت کسب و کار در کشور خود هستند می توانند فرصت حضور 4 الی 6 سال در استرالیا را داشته باشند، که این فرصت با ارائه امکاناتی نظیر تحصیل رایگان فرزندان، اجازه راه اندازی کسب و کار و تجارت، اجازه کار، اجازه رفت و آمد نامحدود به کشور خود و … اعطا می گردد .

اگر شما در ایران کسب و کار و یا جواز کسبی دارید که از گردش اقتصادی سالیانه مناسبی برخوردار باشد و میزان دارایی های شما در ایران (شامل اموال منقول و غیر منقول) باید حداقل 2/5 میلیارد تومان باشد، می توانید برای این ویزا که سابکلاس 188 می باشد اقدام کنید. در شرایط کنونی بسیاری این شرایط را دارند و می توانند به راحتی اقامت استرالیا را دریافت نمایند توجه کنید این راستا بسیار پیچیده می باشد که حتما باید با یک وکیل مهاجرت استرالیا مشورت کنید تا ریسک پرونده خود را بشدت کاهش دهید .

ویزای تلنت استرالیا در سال 2021 همه را شگفت زده کرد

ویزای تلنت استرالیا در این سال ظرفیت خود را نسبت به سال گذشته 3 برابر کرد و ایرانیان بسیاری این ویزا را دریافت کردند اما باید این حقیقت را گفت که افرادی که این ویزا را دریافت می نمایند باید از لحاظ علمی شرایط بالایی را داشته باشند. بدون شک وب سایت سلکت ویزا در این رابطه کامل ترین اطلاعات را در اختیار شما دوستان قرار داده است. اما برای ویزای تلنت باید شرایط زیر را داشته باشید :

دارای سابقه برجسته بین المللی و دستاوردهایی استثنایی و منحصر به فرد در یکی از زمینه های نام برده شده باشد (سکتورهای معرفی شده برای تلنت ویزا): متقاضی باید فرد برجسته ای در زمینه عنوان شده باشد، توانایی های رجحان نسبت به دیگران در زمینه عنوان شده داشته باشد (موارد نظیر مقالات بین المللی، ثبت اختراع، چاپ کتاب، سخنرانی در سمینارها و کنفرانس ها، شرکت در المپیادها و کسب رتبه، شاگرد برتر بودن در دانشگاه یا ورودی برتر بودن،پروژه های صنعتی ، پروژهای تحقیقاتی و هر دستاوردی که بتواند out standing متقاضی را به نمایش بگذارد می تواند یاری نماینده باشد .)

متقاضی باید توسط یکی از موارد زیر nominate گردد: شهروند استرالیایی یا فردی که اقامت دائم استرالیا را دارد، یک سازمان یا شرکت استرالیایی (مرتبط با حوزه فرد متقاضی). فرد یا سازمانی که در حوزه تخصص متقاضی شناخته شده باشد و دست آوردهای خوبی در این حوزه داشته باشد. به طور مثال اساتید دانشگاه، مدیران و یا افرادی با پست های senior در سازمان ها و شرکت های مرتبط که شهروند و یا اقامت دائم استرالیا را داشته باشند و در حوزه فعالیت متقاضی شناخته شده و فعال باشند می توانند این شرایط را داشته باشند .

کدام راستا بهترین راه مهاجرت به استرالیا می باشد؟

در ابتدا راستا های بیشتری را عنوان کردیم ولی در این بخش فقط به معرفی سه راستا پرداختیم که بیشترین متقاضی را به خود اختصاص داده است ولی هر راستا به نوبه خود می تواند بهترین راستا باشد اگر شرایط آن را داشته باشید برای مثال ویزای ازدواج استرالیا برای فردی که همسرش در استرالیا است و شرایط لازم را دارد بهترین گزینه است و بدون مشکل می تواند آن را دریافت کند و مورد دیگری که آن را ذکر نکردیم ویزای تحصیلی استرالیا می باشد که عملا به شما اقامت استرالیا را نمی دهد چرا که ویزاهای تحصیلی فقط به شما اجازه تحصیل در یک کشور را می دهند و بعد از انتها تحصیل باید به کشور مقصد بازگردید و از آنجا برای یک ویزای کاری و یا … اقدام کنید. شما می توانید وارد وبسایت رسمی اداره مهاجرت skillselect شوید تا لیست کامل راستاهای ورود به استرالیا را ببینید .

منبع: شفقنا اقتصادی
انتشار: 1 خرداد 1400 بروزرسانی: 1 خرداد 1400 گردآورنده: shahreweblog.ir شناسه مطلب: 1326

به "بهترین روش مهاجرت به استرالیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین روش مهاجرت به استرالیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید