اپل ایده ساخت آیپد اولترا را کنار می گذارد
به گزارش شهر وبلاگ، بر اساس گزارش های نو، به نظر می رسد شرکت اپل توسعه و عرضه دستگاه تاشو با نام آیپد اولترا را به علت عملکرد ضعیف و فروش پایین مدل های پیشین متوقف نموده است. این ادعا در ابتدا به وسیله یکی از افشاگران شبکه اجتماعی ویبو مطرح شد که معتقد است اپل برنامه ای برای افزودن تبلت های خود به خانواده محصولات نو و گران قیمت اولترا ندارد. در حالی که محصولاتی نظیر آیفون اولترا و مک بوک اولترا در مسیر توسعه قرار دارند، آیپد اولترا به علت عدم استقبال کاربران از بازار حذف می گردد.
کاهش فروش خانواده پرو به خوبی مستند شده است. در سال 2024، تحلیلگران پیش بینی عرضه مدل های تازه را از 110010 میلیون واحد به تنها 6.7 میلیون واحد کاهش دادند. این افت شدید عمدتا به علت قیمت بالای این دستگاه ها است که از 999 دلار شروع می گردد. بسیاری از کاربران تمایلی ندارند برای دستگاهی که در کنار گوشی هوشمند یا لپ تاپ به عنوان یک محصول ثانویه شناخته می گردد، هزینه های هنگفتی بپردازند. حتی اگر بخواهیم برترین آیپد بازار را در نظر بگیریم، باز هم توجیه مالی برای خرید یک نسخه تاشو و گران تر بسیار سخت است.
پیش از این، مارک گورمن از بلومبرگ اشاره نموده بود که اپل روی یک دستگاه تاشو 20 اینچی کار می نماید. با این حال، نمونه های اولیه این محصول با چالش های مهندسی فراوانی از جمله وزن بالای 1.5 کیلوگرم و قیمت نجومی 3900 دلاری روبرو بودند. این ویژگی ها باعث شده تا مدیران اپل این پروژه را تنها یک آزمایش عجیب بدانند که شاید هرگز روی خط فراوری قرار نگیرد.
در شرایطی که انتظار می رود اپل در امسال محصولات تازهی مانند آیفون تاشو 2000 دلاری و ایرپادز اولترا را معرفی کند، غیبت آیپد اولترا کاملا منطقی به نظر می رسد. وقتی مدل های فعلی با قیمت های پایین تر در جذب مخاطب ناتوان هستند، قطعا تقاضای کافی برای یک تبلت تاشو و بسیار گران قیمت وجود نخواهد داشت و تمرکز اپل روی سایر خطوط فراوری معطوف خواهد شد.
منبع: MacRumors
منبع: دیجیکالا مگ