اولین جشنواره بین المللی فیلم دوشنبه به تعلیق درآمد
به گزارش شهر وبلاگ، برگزاری نخستین جشنواره بین المللی فیلم دوشنبه به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعلیق درآمد.

به گزارش خبرنگار خبرنگاران در دوشنبه، زمان برگزاری نخستین جشنواره بین المللی فیلم دوشنبه که قرار بود در ماه آوریل در پایتخت تاجیکستان برگزار گردد، تغییر کرد.
موسسه دولتی تاجیک فیلم با اعلام این خبر گفت: این تصمیم توسط کمیته تدارکات این جشنواره و با هماهنگی با دولت تاجیکستان با توجه به شیوع ویروس کرونا در دنیا گرفته شده است.
بنابر این گزارش، جشنواره فیلم دوشنبه تا تثبیت شرایط و برقراری ارتباط هوایی و زمینی بین کشورهای دنیا به تعلیق درآمده است.
تا زمان پذیرش فیلم ها برای جشنواره بین المللی فیلم دوشنبه بیش از 85 درخواست از 30 کشور مختلف دنیا پیشنهاد شده است.
هیات این جشنواره قبل از برگزار شدن آن، اسامی فیلم های را که برای مسابقه پیش بینی می شوند، اعلام خواهد نمود.
زمان دقیق برگزاری مسابقه فیلم، بعدا به وسیله رسانه ها اعلام خواهد شد.
انتظار می رود که در این جشنواره که دولت تاجیکستان، نهادهای اجرای شهرداری دوشنبه و موسسه دولتی تاجیک فیلم سازمان دهندگان اصلی آن به شمار می فرایند، مهمانان و فیلمسازان از کشورهای عضو جامعه همسود، سازمان همکاری شانگهای و همچنین خواهرخواندگان شهر دوشنبه شرکت نمایند.
جشنواره بین المللی فیلم دوشنبه به افتخار روز پایتخت و تقویت همکاری فیلم سازان تاجیکستان و آشنایی مخاطبان تاجیک با دستاوردهای سینمای دنیا هر 2 سال یک بار برگزار می گردد.
انتهای پیغام/.
منبع: خبرگزاری فارس